top of page

Uniformë shkolle

Si Guvernatorët ashtu edhe Stafi do të donin të theksonin se sa rëndësi i kushtojmë veshjes së uniformës së shkollës. Sigurisht që ndihmon për të nxitur ndjenjën e përkatësisë dhe për të ndihmuar fëmijët të jenë gati për të përfunduar punën e tyre shkollore. Është gjithashtu më e lirë të sigurohet në shumë mënyra, duke eliminuar dëshirën për t'i dërguar fëmijët me veshje të stilistëve.

Kërkojmë që fëmijët të marrin pjesë me xhup ose bluzë shkolle me funde gri ose pantallona dhe këmisha të bardha.

Nëse është e mundur, këpucët me taka të mëdha, ato mund të përdoren për PE, por edhe trajnerët preferojnë këpucët me taka të mëdha, të cilat mund të jenë shumë të rrezikshme. Lidhjet e shkollës gjithashtu shtojnë një ndjenjë shtesë të përkatësisë ndaj Shën Stefanit. Xhupat që mbajnë logon e shkollës sonë janë të disponueshme në shkollë, si dhe kravatat, kompletet PE dhe çantat e librave shkollorë.

Xhupa (Blu mbretërore)

Sweatcardies

Kravatë shkollore

Kompleti PE duke përfshirë çantën e pompës

Çanta librash

nga 8,50 £

nga 9,00 £

    3,50 £

    10,00 £

    4,50 £

Të gjitha veshjet duhet të shënohen qartë me emrin e fëmijës suaj.

PE luan një pjesë të rëndësishme të kohës në shkollë dhe prindërit duhet t'u ofrojnë fëmijëve pajisje të përshtatshme për gjimnastikë dhe vallëzim në sallë dhe lojëra jashtë. Një palë pompa ose trajnerë janë jetike për mësimet e lojërave. Këto gjithashtu duhet të emërtohen qartë dhe mundësisht të mbahen në një qese pompe e cila mund të varet në kunjin e fëmijës. Bluzat dhe pantallonat e shkurtra shkollore i gjeni edhe nga zyra e shkollës me një çmim shumë konkurrues. Fëmijët ndihen krenarë dhe zhvillojnë ndjenjën e përkatësisë kur veshin uniformën e shkollës.

Bizhuteri dhe sende me vlerë
 

Fëmijët nuk duhet të veshin bizhuteri të çfarëdo lloji në shkollë, me përjashtim të shkopinjve të vegjël të thjeshtë nëse fëmijët kanë veshë të shpuar. Nuk mund ta theksoj sa duhet rëndësinë e këtij rregulli. Kaq shumë aksidente shkaktohen kur fëmijët mbajnë bizhuteri si gjerdan dhe unaza.

Gjërat me vlerë dhe sendet personale gjithashtu nuk duhet të sillen në shkollë. Gjithçka që fëmijët kërkojnë për të punuar në shkollë do të sigurohet dhe kështu nuk kërkohet asgjë shtesë. Gjërat mund të mungojnë dhe shpesh shkaktojnë probleme; këmbime etj. dhe shumë kohë harxhohet për të zgjidhur gjërat.

 

Nëse e ndieni të nevojshme që fëmija juaj të sjellë një celular në shkollë, duhet t'ia dorëzojë mësuesit të klasës për ta mbajtur. Fëmijët nuk duhet të mbajnë celularë; këto do t'i merren fëmijës dhe do t'ju kthehen.

bottom of page