top of page

eSiguria

Internet Matters.png

Kontrollet prindërore

Ky mjet do t'ju ndihmojë të kuptoni se si të vendosni kontrollet prindërore dhe të gjitha pajisjet kryesore dhe faqet e internetit që përdorin fëmijët tuaj.

NSPCC.png

Ngacmimi kibernetik

Zbuloni më shumë rreth ngacmimit kibernetik, kujdesit, ndarjes së informacionit personal, etj.

Childline - Cyber Bullying.png

Ngacmimi kibernetik

Zbuloni më shumë rreth bullizmit dhe parandalimit kibernetik.

Childline - Online & Mobile Safety.png

Siguria në internet dhe celular

Zbuloni më shumë rreth bullizmit dhe parandalimit kibernetik.

TUK.png

Siguria në internet

Një udhëzues për sigurinë në internet dhe surfing të sigurt.

O2 NSPCC.png

Siguria në internet

Të ndihmojmë prindërit dhe kujdestarët të kuptojnë botën dixhitale në të cilën jetojnë fëmijët e tyre.

Parent Info.png

Siguria në internet

Informacion eksperti për të ndihmuar fëmijët dhe të rinjtë të qëndrojnë të sigurt në internet, që shkollat t'i presin në faqet e tyre të internetit.

YouTube.png

Siguria në internet

Lucy and the Boy – Jini të Vetëdijshëm ndaj Shpërndarjes.

Share Aware NSPCC.png

Qëndroni të sigurt në rrjetet sociale

Share Aware - Ndihmojeni fëmijën tuaj të qëndrojë i sigurt në rrjetet sociale, aplikacionet dhe lojërat.

UKSIC Social Network.png

Qëndroni të sigurt në rrjetet sociale

Kjo faqe interneti ofron udhëzime praktike të dobishme se si të përdorni rrjetet sociale në mënyrë të sigurt.

bottom of page