top of page

eSiguria

Internet Matters.png

Kontrollet prindërore

Ky mjet do t'ju ndihmojë të kuptoni se si të vendosni kontrollet prindërore dhe të gjitha pajisjet kryesore dhe faqet e internetit që përdorin fëmijët tuaj.

Internet Matters.png

Qëndroni të sigurt në rrjetet sociale

Këshilla për prindërit në rrjetet sociale.

Vodafone.png

Siguria në internet

Merrni shumë informacione dhe këshilla të dobishme për familjen tuaj.

YouTube Privacy.png

Kontrollet prindërore

Mjete dhe këshilla për të mbajtur të sigurt në internet.

Parentzone

Technology tips for parents.

Apple.png

Apple

Parental Control tips. 

Google.png

Google

Family Link.

bottom of page