top of page

Ushqimi në shkollë

Ekzistojnë tre opsione që mund të dëshironi të zgjidhni:

 

  • Dreka në shkollë (me pagesë/falas)

  • Dreka e paketuar nga shtëpia

  • Shtëpi për drekë

Ju lutem, a mund ta informoni shkollën në fillim të kursit për qëllimet tuaja? Nëse dëshironi të ndryshoni këto rregullime, ju lutemi informoni shkollën me shkrim. Kjo duhet të bëhet vetëm në baza javore; nuk do të jetë e mundur të ndryshohet në baza ditore.

 

Nëse fëmijët shkojnë në shtëpi për drekë, ata duhet të kthehen në shkollë para fillimit të seancës së pasdites.

 

Është gjithmonë e dobishme nëse fëmijët që paguajnë për një drekë në shkollë mund të sjellin para në një zarf të etiketuar me emrin, klasën dhe shumën e bashkangjitur.

Të gjithë fëmijët në Fazën kryesore 1 kanë të drejtë për një vakt shkollor falas automatikisht. Për të mësuar më shumë rreth kërkesave të përshtatshmërisë dhe si të aplikoni për ushqime falas në shkollë, klikoni këtu .

Për të parë menunë tonë të shkollës klikoni këtu

bottom of page