top of page

Office 365 në shtëpi

Instaloni Office 365 FALAS në shtëpi

 

Studentët kanë të drejtë të instalojnë Office 365 falas në shtëpi
 

Studentët kanë të drejtë të përdorin një version plotësisht të licencuar të Microsoft Office 365 i cili mund të instalohet në pajisje të shumta.

Paketa Office 365 përfshin mjete të tilla si: Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, Microsoft Teams etj. Për të hyrë në këtë burim falas, ju lutemi referojuni videos më poshtë dhe regjistrohuni nëpërmjet lidhjes më poshtë.

Filloni me Office 365 falas.

Office 365.png
bottom of page