top of page

Mirë se vini nga drejtori

Z. W Downing

Drejtor Ekzekutiv

Një mirëseardhje e ngrohtë në faqen e internetit të Shkollës Fillore të Kishës së Shën Stefanit të Anglisë.

 

Unë kam qenë Kryemësues i Shën Stefanit për më shumë se 15 vjet tani. Kohët e fundit roli im ka ndryshuar paksa pasi u hapëm si Multi Academy Trust në qershor 2017 dhe jam shumë krenare që jam Drejtoresha Ekzekutive.

 

Shpresoj që ndërsa eksploroni faqen e internetit do të gjeni informacionin që ju nevojitet dhe do të merrni një shije të shkollës sonë. Ne jemi shumë krenarë për fëmijët tanë, arritjet e tyre dhe përparimin që ata bëjnë. Nëse dëshironi të vizitoni shkollën ose keni ndonjë pyetje të mëtejshme, ju lutemi mos hezitoni të më kontaktoni në shkollë.

Shpresojmë që ta gjeni faqen tonë të internetit informuese dhe të dobishme.

Mr Downing.jpeg

Zonja S Horton

Drejtues i Shkollës

Në emër të nxënësve, stafit dhe guvernatorëve, dëshiroj t'ju uroj një mirëseardhje të ngrohtë shkollës sonë. Shpresojmë që ju dhe fëmija juaj të shijoni kohën me ne këtu në Filloren e Shën Stefanit CE.

St Stephen's krenohet duke u ofruar nxënësve një fillim më të mirë për një përfundim më të mirë. Vlerat tona dhe morali i shkollës e promovojnë këtë dhe ne jemi të përkushtuar të sigurojmë standarde të larta arsimimi dhe mirëqenie për ta arritur këtë.

Fillorja e Shën Stefanit CE ofron një kurrikulë të gjerë dhe të ekuilibruar ku fëmijët frymëzohen të duan të mësojnë nga ekipi i tyre i përkushtuar dhe i aftë i stafit. Ne duam që të gjithë fëmijët të arrijnë standardet më të larta të mundshme në të gjitha fushat e jetës shkollore dhe kjo arrihet duke u ofruar nxënësve një mjedis të sigurt dhe të lumtur ku ata mund të lulëzojnë.

Lidhja midis shtëpisë dhe shkollës është çelësi i suksesit të fëmijës suaj dhe ne inkurajojmë prindërit të marrin një rol aktiv në mësimin e fëmijës së tyre. Në St Stephen's, ne zbatojmë një politikë të dyerve të hapura, kështu që prindërit janë gjithmonë të mirëpritur të diskutojnë me ne mbi mësimin e fëmijës së tyre.

Shpresojmë që uebfaqja jonë t'ju duket e dobishme dhe mezi presim të punojmë me ju në të ardhmen.

Mrs Horton.jpeg
bottom of page